Piernikowa pasta migdałowa Światło
towar niedostępny





Opis
Migdałowa pasta piernikowa z wypiekanymi przez nas ciasteczkami i przyprawami korzennymi to nie tylko bogactwo zimowych smaków, ale także dobra dawka energii, błonnika i cynku. Dodatek syropu klonowego i bezglutenowych ciasteczek nadaje tej gęstej paście odrobinę słodyczy.
Idealna nie tylko na Święta!
PSTRYK
- Doskonałe źródło błonnika pokarmowego i białka
- Dostarcza witamin z gr. B, E oraz minerały takie jak, potas czy magnez
- Zmniejsza ryzyko chorób serca
- Może zmniejszać stężenie cholesterolu całkowitego we krwi
Jak jeść piernikowe masło migdałowe?
Polecamy do ciast, deserów, naleśników, owsianki, szejków i prosto ze słoika jako słodka przekąska!
Rzucamy trochę światła!
Migdał, syrop klonowy i domowe bezglutenowe ciasteczka to tercet, który tworzy prawdziwą symfonię świątecznych smaków. Garść migdałów dostarcza nam 37% dziennego zapotrzebowania w wit. E oraz 20% zapotrzebowania w magnez, a w tym słoiczku jest ich sześć! Nie czekajcie tylko bierzcie zdrowie garściami.
Wartości odżywcze w 100g:
wartość energetyczna |
541 kcal |
tłuszcze | 42,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 6,5 g |
węglowodany | 26,9 g |
w tym cukry | 4,6 g |
białko | 19 g |
sól | 0 g |
Składniki: migdał, ciasteczka *, ekstrakt z wanilii, syrop klonowy, przyprawy.*mleko sojowe, bezglutenowe płatki owsiane, mąka ryżowa, olej kokosowy, skrobia ziemniaczana, mąka kukurydziana, erytrol, sól. *Może zawierać śladowe ilości, sezamu, gorczycy, orzechów ziemnych, glutenu.
Alergeny: orzechy, soja
Produkty bezglutenowy, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów.
Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu. Należy spożyć w ciągu 6 miesięcy od daty produkcji.
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.
Artur.O
Prawdziwy Sztos !