Fermentowany ostry sos z dyni
towar niedostępny





Opis
Dyniowy ostry sos tabasco
Nie lada gratka dla miłośników ostrych smaków. Fermentowany ostry sos z dynią Lunga. W składzie ma dwie ostre siostry Chili i Carolinę Reaper. Spróbuj, a zapieką Cię uszy!
Z czym jeść dyniowe tabascko?
Możesz go używać jako dodatek do zup, sosów, makaronów. Idealnie sprawdzi się dla tych, którzy lubią ostrą pizzę :)
Wartości odżywcze w 100g:
wartość energetyczna |
16 kcal |
tłuszcze | 0,14 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 0,02 g |
węglowodany | 3,65 g |
w tym cukry | 1,56 g |
białko | 0,66 g |
sól | 1,07 g |
Składniki: woda, dynia lunga, papryka chili, papryka Carolina Reaper, cebula, czosnek. *Może zawierać śladowe ilości orzechów, sezamu, glutenu
Produkt niepasteryzowany. Przechowuj w szczelnie zamkniętym słoiku w lodówce w temperaturze poniżej 8 stopni. Należy spożyć w ciągu 6 miesiący od daty produkcji.
Bez sztucznych konserwantów. Bez ulepszaczy.
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.